Zárcsere Budapest – Nem probléma

A zárcsere Budapest egész területén biztosított. Bármely napszakban érné a baj, egy órán belül cégünk a helyszínre érkezik és segít Önnek. Minden munkánkra egy év teljes körű garanciát vállalunk.

Zárcserére több esetben lehet szükség. Például, ha elhagyta kulcsát vagy ellopták, bele tört a kulcs a zárba vagy esetleg betörtek otthonába, és a legegyszerűbb esetben, ha kizárta magát. Megelőzés szempontjából is szükség lehet zárcserére. Sok esetben az emberek biztonságuk érdekében, megelőzve bármilyen bajt, cserélik le zárjukat.

A zárcserék esetében mindig originál zárakkal dolgozunk. Az új zárat minden esetben az ügyfél előtt nyitjuk ki pontosan azért, hogy lássa, a zárhoz csak neki lesz kulcsa. A mai biztonsági elvárásoknak meg kell felelni, ezért fontos, hogy a régi, elavult zárakat cseréltessük le. A záróra non-stop kiszállással áll az ügyfelek rendelkezésére.

Cégünk Budapest és vonzáskörzetében 24 órás ügyelettel biztosítja a gyors kiszállást. Lehetőség van előre egyeztetni időpontot. Ilyenkor nem kell idegeskedni és fölöslegesen várni a szerelőkre. Ha nem sürgős a javítás, akkor ezt szoktuk javasolni az ügyfeleknek. A helyszínen aztán elmondják, hogy mi a probléma, és ha igénylek, meg is javítják a kárt. Nagy előny nálunk, hogy még a munka elvégzése előtt árajánlatot kérhet, hogy a végén ne érje meglepetés. Amennyiben úgy gondolja, nem engedheti meg éppen akkor magának ezt a pluszt, kiadást, akkor egy másik időpontban végezzük el a munkát.

Az emberek többsége akkor végezteti el a munkát, amikor fizetés vagy nyugdíj van, hiszen egész hónapban annyi kiadása van az embernek, hogy hónap végére szinte semmi pénze nem marad. A záróra csapata nagyon rugalmas, és teljes mértékben megértjük az emberek ezen problémáját. Volt rá példa, hogy egy zárcsere nem túrt halasztást, azonban a nyugdíjas asszonynak nem volt már sok pénze. Így tehát egy ideiglenes zárat helyeztünk fel ajtajára, majd egy héttel később a végleges, jó minőségű zárat raktuk fel ajtajára.

Ahogy a fentiek mutatják, a záróra csapata minden téren nagyon rugalmas. Hívjon minket, és megoldást találunk minden problémájára, együtt.