Zárcsere II.kerület – Beszéljék meg bártan

Zárcsere II.kerület szolgáltatást kerestem az interneten. A záram hónapok óta akadozott és nem mertem kockáztatni, hogy a legrosszabbkor hagyjon cserben. Egy szakembert kerestem a 2. kerületben. Szerencsére több cég között is lehetett választani.

A pénz csak úgy, mint oly sok más embernek, nekem sem mindegy. Mindenképen ki akartam cseréltetni a zárat, de nem egy rettentő magas összegért. A következőt tettem. Minden oldalt, ahol zárcsere II. kerület szolgáltatás volt felhívtam. Elmondtam milyen típusú az ajtóm és milyen zár szerkezet található benne. Árajánlatokat gyűjtöttem be. Telefonon és e-mailben egyaránt érkeztek az ajánlatok.

Természetesen a számomra legkedvezőbb árajánlatot választottam. Nem is fordult meg a fejemben, hogy a legolcsóbb lenne a legrosszabb, mert ennyire bízok az emberekben. A Záróra zárcsere II. kerület szolgáltatását választottam. Nagyon szimpatikus volt az árajánlatuk. Egy előre megbeszélt időpontban érkeztek a helyszínre. Előnyt volt ez, hiszen nem kellett szabad napot kivennem és a munka után se kellett fáradtan ezzel foglalkoznom.

Egy szombati nap volt a megbeszélt időpont. Pontosan érkezett a zárszerelő. A munka előtt még egyeztettünk, hogy akkor pontosan mit szeretnék. A megbeszéltek alapján zajlott a zárcsere. A szakember jól felszerelt autóval érkezett, így nem volt gond. Nem szaladgált zárért. A munkát hamar el is végezte és kiállította az előzőleg megbeszélt összeget a számlára.

Nem dolgoztattam még más lakatos szakemberrel. Szerencsére ez volt első zárcsere, amire szükségem volt. Viszonyítási alapom ebből kifolyólag nincs. Egyet azonban leszögezhetek. Ritkán találkozom ennyire korrekt és magas szakértelemmel rendelkező emberekkel. A zárcsere II. kerület szolgáltatásuk egyszerűen példa értékű. Előre megbeszélt időpont, tisztességes ár, precíz munkavégzés. Ezek azok a dolgok, mellyel leginkább a céget tudnám jellemezni. A jövőbeni zár problémáimmal is csak hozzájuk fordulnék.

A cikk azért született meg, mert tudom, hogy nagyon sok hozzám hasonló ember nem ismer zárszerelő szakembert. Marad az internet és az előre megszavazott bizalom. Nem tudom, más cégek hogyan dolgoznak, de a Záróra csapata kiváló. Akinek zárproblémája adódna és nem csak a 2. kerületben, akkor bátran keressék fel Őket. Ahogy Én sem, úgy mások sem fognak csalódni benne.

A zárcsere II. kerület szolgáltatásuk kiváló. Honfitársaim, szavazzak Önök is számukra bizalmat abban az esetben, ha zárral való problémájuk akadna. Mint kiderült, rácsokat, páncélszekrényeket, ajtónyitást és még számtalan ajtóval és zárral kapcsolatos munkát végeznek Budapest egész területén és vonzáskörzetében.

Tehát Záróra, zárcsere szolgáltatás az összes kerületben, előre megbeszélt időpontokban is.

Jaj. A weboldal címét majdnem elfelejtettem. Ide kattintva elérheted.