Költöztetés Budapest | Egyszerűen és gyorsan

Költöztetés Budapest szolgáltatást vettem igénybe. Angliában éltem 3 évig egy tanulmányi ösztöndíjnak köszönhetően. Amikor lejárt a szerződésem, kellett egy cég, aki haza költöztet. Mindenképpen egy budapesti céget szerettem volna megbízni a munkával.

Elsőre voltak kétségeim, hogy a költöztetés Budapest szolgáltatást nyújtó cégek vállalnak olyan utakat, ahol külföldről kell Budapestre költöztetni. Nagy meglepetésemre azonban szinte kivétel nélkül mindegyik cég vállal nemzetközi költöztetést. Nem akartam elhamarkodott döntést hozni, így e-mailben öt cégtől árajánlatot kértem. Megadtam a pontos kiindulási érkezési címet, hogy mennyi szállítandó bútorom és tárgyam van. Ezen felül a legfontosabbat, hogy melyik napokon felelne meg a költözés.

Az összes cég egy-két napon belül megküldte e-mailben az árajánlatát. Nem sürgetett az idő, így a cége költöztetés Budapest szolgáltatásai közül nyugodtan válogathattam. Természetesen a döntő szempont az ár volt. Pár nap múlva sikerült is döntenem. Felkerestem tehát az általam szimpatikusnak tűnő költöztető céget. Minden szükséges dolgot megbeszéltünk telefonon. Érthető módon kérték, hogy utaljak előleget. Érthető módon fedezet nélkül nem indulna el senki sem az ismeretlenbe költöztetni.

Pár hét múlva eljött a költöztetés napja. Nagyon izgatott voltam, hogy időben megérkezzenek. Az albérletet ugyanis azzal a nappal fel is mondtam. A cég, ahogy ígérte időben a helyszínen volt. Nagyon izgatott voltam. Egy fél óra alatt kipakolták a kis angliai lakásomat. Rövid egyeztetés után a cég elindult Budapestre, Én pedig elindultam a reptérre. Még aznap késő este a költözető cég meghozta az összes bútoromat, sérülés mentesen. Mondanom sem kell, hogy voltak bennem kételyek, de minden a legnagyobb rendben zajlott.

A költöztetés Budapest szolgáltatással teljes mértékben meg voltam elégedve. Egy angliai céget alkalmazva ugyan erre a munkára nem szerettem volna, mert a költözés összege legalább a duplája. így hát minden kedves külföldön élő honfitársamnak ajánlani tudom, hogy nyugodtan alkalmazzanak itthoni céget.

Míg pakolták i a bútorokat váltottunk pár szót. Kiderült, hogy nem csak Angliába, de az Európai Unió összes országába vállalnak költöztetést, sőt azokba is, melyek nem az Unió tagjai. A vámolást is ők végzik, mivel már van tapasztalatuk benne. Senkinek nem kell időt és energiát fordítania arra, hogy egy költöztetést levezényeljen. Csupán csak annyi időt kell ezzel tölteni, amíg megtalálják a megfelelő véget és lebeszélik a fontos dogokat.

A költöztetés Budapest szolgáltatás az egyik legjobb dolog, amit igénybe vettem. Az új életem megkezdéséhez garantáltan nagyban hozzá járultak. Egy percig sem kellett aggódnom semmiért. A szállítás ideje alatt pedig minden ingóságomra garanciát vállaltak.

A cég weboldalát itt találjátok